Knjiga: Rastlinski nadomestki mleka, jogurtov, namazov in sirov

27,99 

Knjiga rastlinski nadomestki je knjiga postopkov priprave različnih rastlinskih nadomestkov mleka in mlečnih izdelkov. V knjigi se boste seznanili s pripravo različnih rastlinskih mlekov, jogurtov, kefirja, skute, smetane, masla, namazov in sirov.

Knjiga je namenjena ljudem, ki želijo slediti zdravi polnovredni rastlinski prehrani (veganski prehrani), tistim, ki so intolerantni za laktozo, in pa tistim, ki si le želijo poskusiti nekaj novega in v svojo prehrano vpeljati več rastlinske prehrane in se mlečnim proizvodom izogibajo.

Knjiga rastlinski nadomestki je knjiga postopkov priprave različnih rastlinskih nadomestkov mleka in mlečnih izdelkov. V knjigi se boste seznanili s pripravo različnih rastlinskih mlekov, jogurtov, kefirja, skute, smetane, masla, namazov in sirov. Knjiga je namenjena ljudem, ki želijo slediti zdravi polnovredni rastlinski prehrani (veganski prehrani), tistim, ki so intolerantni za laktozo, in pa tistim, ki si le želijo poskusiti nekaj novega in v svojo prehrano vpeljati več rastlinske prehrane in se mlečnim proizvodom izogibajo. Recepti oz. postopki v knjigi v 80% vsebujejo postopek fermentacije, kar pomeni, da knjiga omogoča pripravo resnično zdravih in hranljivih rastlinskih nadomestkov mlečnim izdelkom.

S pomočjo te knjigo lahko pripravimo rastlinske mlečne nadomestke, ki ne bodo dobri le za živali in okolje, pač pa tudi za naše zdravje!

Knjiga je delo Erike Gioahin, po izobrazbi magistrice Mikrobiologije, ki se profesionalno ukvarja s fermentirano hrano. Področje fermentirane hrane je začela raziskovati zaradi njenega pozitivnega vpliva probiotičnih živil s prebiotikom na stabilnost človeškega mikrobioma. Želja po razvoju hrane, ki nahrani naše telo in ga neguje od znotraj, jo je popeljala do podajanja znanja priprave fermentiranih živil v obliki delavnic. Vegeteriancem in veganom ter laktozno občutljivim je želela ponudbi bolj zdrave rastlinske nadomestke, zato jo je pot vodila do razvoja rastlinskih fermentiranih nadomestkov mleka in mlečnih izdelkov ter nastanka te knjige.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Knjiga: Rastlinski nadomestki mleka, jogurtov, namazov in sirov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Knjiga: Rastlinski nadomestki mleka, jogurtov, namazov in sirov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja